Om Birthe´s Fodpleje

For mig er det en gammel drøm, der er gået i opfyldelse. Som barn blev jeg sat til at gøre mine forældres og bedsteforældres fødder i stand. Jeg husker, hvordan jeg sad med min lille fodfil og filede på bedstemor´s fortykkede negle. Det var noget af en udfordring og jeg har ikke set lignende negle siden. Mine forældre nød godt af min fodpleje og venner og veninder har været prøvekaniner gennem årene.

Tilfældighederne gjorde så, at jeg fik muligheden for at tage en uddannelse som lægeeksamineret fodplejer og fodmassør og starte op i mit eget hjem. Og den beslutning har jeg ikke fortrudt.

I øjeblikket er jeg igang med en zoneterapiuddannelse og derfor tilbyder jeg elevbehandlinger i min klinik. Zoneterapi har interesseret mig i mange år og jeg har selv fået behandlinger og følt virkningen af dem.

Birthe

Naturen er vigtig for mig og jeg elsker at være udenfor og gå lange ture. Sommeren nyder jeg i min shelter, som står et dejligt sted i haven.

Produkter i klinikken

Gehwol og indlæg

Jeg bruger Gehwol produkter i min klinik, da jeg har god erfaring med disse. Der er mange forskellige produkter at vælge imellem, både til kolde og varme fødder, hælrevner og tør hud. Du kan også købe produkterne i min klinik. Jeg sælger også forskellige indlæg både pelotter og hele indlæg samt forskellige aflastninger også til hælspore. Du er velkommen til at komme forbi og prøve dem. 

 

 

Fodmassage

Velvære

Jeg tilbyder en dejlig, afslappende og afstressende fodmassage, der giver øget velvære i dine fødder. Det stimulerer blodomløbet og du får løsnet op i dine muskler. Særlig veleget til ømme og trætte fødder. Massagen tilpasses efter den enkeltes behov og starter altid med et dejligt lunt fodbad.

Produkter i klinikken

Produkter i klinikken

Her er nogle af de produkter, der bruges i klinikken. 

Fodmodeller

Fodmodeller

Her er 3 fodmodeller med 3 forskellige fodproblematikker.

Fodmodel

Fodmodel

Her et nærbillede af en hulfod med hammertæer.

Et blik ind i klinikken

Et blik ind i klinikken

Sådan ser her ud, når du går ind i klinikken. 

Stolen

Fodplejestol

Sådan ser den stol ud, som du skal sidde i til en fodbehandling. Er det zoneterapi eller ansigtsbehandling, kan stolen sænkes, så du kommer til at ligge ned.

Er der en pårørende med til behandlingen, er der mulighed for at sidde i klinikken eller i entreen.

Produkter

Produkter og gavekort

Der er mulighed for at købe diverse produkter og gavekort.

Gavekort laves på alle beløb, der ønskes. Hver lille pose indeholder prøver på enten fod- eller håndcreme.