Om Birthe´s Fodpleje

For mig er det en gammel drøm, der er gået i opfyldelse. Som barn blev jeg sat til at gøre mine forældres og bedsteforældres fødder i stand. Jeg husker, hvordan jeg sad med min lille fodfil og filede på bedstemor´s fortykkede negle. Det var noget af en udfordring og jeg har ikke set lignende negle siden. Mine forældre nød godt af min fodpleje og venner og veninder har været prøvekaniner gennem årene.

Tilfældighederne gjorde så, at jeg fik muligheden for at tage en uddannelse som lægeeksamineret fodplejer og fodmassør og starte op i mit eget hjem. Og den beslutning har jeg ikke fortrudt.

Zoneterapi har interesseret mig i mange år og jeg har selv fået behandlinger og følt virkningen af dem. Derfor har jeg uddannet mig som zoneterapeut og behandler ud fra de 5 elementer og samtidig med fokus på ernæring og kost.

Birthe

Naturen er vigtig for mig og jeg elsker at være udenfor og gå lange ture. Sommeren nyder jeg i min shelter, som står et dejligt sted i haven.

Produkter i klinikken

Gehwol og indlæg

Jeg bruger Gehwol produkter i min klinik, da jeg har god erfaring med disse. Der er mange forskellige produkter at vælge imellem, både til kolde og varme fødder, hælrevner og tør hud. Du kan også købe produkterne i min klinik. Jeg sælger også forskellige indlæg både pelotter og hele indlæg samt forskellige aflastninger også til hælspore. Du er velkommen til at komme forbi og prøve dem. 

 

 

Fodmassage

Velvære

Jeg tilbyder en dejlig, afslappende og afstressende fodmassage, der giver øget velvære i dine fødder. Det stimulerer blodomløbet og du får løsnet op i dine muskler. Særlig veleget til ømme og trætte fødder. Massagen tilpasses efter den enkeltes behov og starter altid med et dejligt lunt fodbad.

Produkter i klinikken

Produkter i klinikken

Her er nogle af de produkter, der bruges i klinikken. 

Fodmodeller

Fodmodeller

Her er 3 fodmodeller med 3 forskellige fodproblematikker.

Fodmodel

Fodmodel

Her et nærbillede af en hulfod med hammertæer.