Beskrivelse af behandlinger

- Fodbehandlinger - 

Alm. fodbehandling
En fodbehandling starter med et dejligt lunt og blødgørende fodbad, herefter beskæres og slibes evt. hård hud og evt. ligtorne fjernes. Neglene klippes, slibes og renses.
Behandlingen afsluttes med negleolie og fodcreme.
Hvis du har lak på, må du gerne fjerne det inden.

Paraffinbehandling af fødder
Fødderne dyppes i den varme paraffin som efterfølgende bliver pakket ind. Efter ca. 10 min. afslapning er fødderne blevet dejlig bløde og lækre. Specielt velegnet til personer med tør hud og gigt.

Udvidet fodbehandling
Hvis du har ekstra hård hud med hælrevner, flere ligtorne eller nedgroede tånegle, vil det være godt at vælge en udvidet fodbehandling, hvor der er sat ekstra tid af til det.
Behandlingen starter med et dejligt fodbad, herefter beskæres hård hud, evt. ligtorne fjerne, neglene klippes, neglebånd rettes og renses.
Afsluttes med negleolie og creme.

Delbehandling
Fjernelse af enkelt ligtorn eller beskæring af vorte

Delbehandling - klipning og rensning af negle
Starter med et dejligt fodbad, dernæst klipning, slibning og rensning af negle. Negleolie, creme.
Hvis du har lak på, må du gerne fjerne det inden.

Delbehandling - fjernelse af ligtorn eller hård hud
Behandlingen starter med et dejligt fodbad, herefter beskæres den hårde hud og evt. ligtorne fjernes. Efterfølgende slibes der.
Afsluttes med blødgørende creme.

Fodbehandling med fodmassage
En fodbehandling starter med et dejligt velduftende og blødgørende fodbad fra Soft Feet, herefter beskæres og slibes evt. hård hud og evt. ligtorne fjernes. Neglene klippes, slibes og renses.
Behandlingen afsluttes med negleolie og en dejlig fodmassage, der stimulerer blodomløbet i fødderne.
Hvis du har lak på, må du gerne fjerne det inden.

Ekstra forkælelses fodbehandling med peeling og massage af fødder og underben
En fodbehandling starter med et dejligt velduftende og blødgørende fodbad fra Soft Feet efterfulgt af en lækker peeling af underben og fødder.
Herefter beskæres og slibes evt. hård hud og evt. ligtorne fjernes. Neglene klippes, slibes og renses.
Behandlingen afsluttes med negleolie og en dejlig fod- og lægmassage, der stimulerer blodomløbet i fødder og ben.
Hvis du har neglelak på tæerne, må du gerne fjerne det inden.

- Paraffinbehandling - 

Paraffinbehandling af hænder
Hænderne sænkes ned i det varme paraffin, pakkes ind og efter ca. 10 min. er de bløde og lækre. Speciel velegnet til gigtpatienter.

- Ansigtsbehandling -

Basis ansigtsbehandling-elevbehandling
En dejlig ansigtsbehandling bestående af dybderens, peeling, maske, ansigtsmassage og en lækker dagcreme som afslutning. Produkterne er fra Medex, naturprodukter af meget høj kvalitet, der kan anvendes af alle uanset alder og køn.

Japansk Facelift, afspænding og massage
Behandlingen består af ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage. Derudover gives en ekstra muskelstimulation enten i hele ansigtet eller hvis man har steder, hvor man trænger til et ekstra løft. Virker afspændende og afslappende og kan afhjælpe hovedpine.
Man skal gerne komme uden makeup heller ikke øjenmakeup.
Det er normalt at blive træt efter en behandling. Husk at drikke vand, så affaldsstofferne kan komme ud af systemet.

- Massage -

Fri for spændinger fra top til tå
Ønsker du at forkæle dig selv, og blive fri for spændinger, så er denne behandling et godt valg.
Behandlingen starter siddende med et dejligt, lunt fodbad samtidig med en blid hovedbundsmassage. Dernæst siddende en afslappende skulder og nakkemassage. Behandlingen fortsættes liggende med ansigtsmassage og afsluttes med læg- og fodmassage.
Det er en meget blid og afslappende behandling og det er normalt at blive træt bagefter. Husk at drikke vand så affaldsstofferne kan komme ud.
Påklædning skal være løst og behageligt tøj, bukser skal smøges op og blusen skal være løs, så skulderen kan være fri.
Hvis du har diabetes eller meget tynd hud, bliver det et kortere fodbad.
Varigheden af behandlingen er incl. komme og gåtid.

Fod- og underbensmassage
Man starter med et dejligt fodbad, derefter foregår behandlingen på brixen, hvor man ligger på maven og får bagsiden af ben og fødder masseret. Derefter ligger man på ryggen og får forsiden af underben og fødder masseret. Behandlingen sætter gang i blodgennemstrømningen, så affaldsstoffer fjernes. Det afhjælper ødemer og virker muskelafslappende samtidig med velvære.
60 min. incl. komme og gåtid

Anti-stress behandling
En velvære behandling med massage kombineret med zoneterapi, der giver en total afslapning. Løsner muskelspændinger og giver en dejlig ro i hele kroppen. I behandlingen får du massage på , ryg-, nakke, lægge, fødder, arme, hovedbund.
Rigtig god hvis du har problemer med at slappe af og komme ned i gear.

- Zoneterapi -

Zoneterapi
Zoneterapi er en behandling, hvor man systematisk trykker og masserer fødderne. Hvis der er en ubalance i kroppens organer eller væv, vil det altid vise sig i et bestemt vævsområde på fødderne. Ved at trykke og massere påvirkes kroppens organer og systemer og man opnår en stabiliserende effekt overalt i kroppen.
Efter behandlingen er det vigtigt at drikke meget vand, så affaldsstofferne bliver skyllet ud.
Behandlingen foregår i samråd med klienten.

Zoneterapi - 1. behandling
Ved 1. behandling er der sat tid af til journaloptagelse. Du skal forvente at ca. 15 min. bruges på dette, så der bliver et godt grundlag for en god behandling.

- Laserterapi - 

Smertebehandling med laser
Laserterapi kan bruges til naturlig heling af celler. Laserlyset trænger dybt ind i vævet og sætter gang i kroppens naturlige helingsproces. Helingsprocessen går hurtigere samtidig med det er en smertefri behandling. Specielt velegnet til skulder, nakke, knæ.

-Akupunktur-

Akupunktur

Akupunktur er en gammel kinesisk behandlingsform, hvor akupunkturens grundlæggende opgave er, at skabe balance i kroppen. Akupunktur kan lindre smerter i f.eks. knæ, nakke, skulder. Kan også lindre symptomer vedr. overgangsalder, allergi, tinitus og kan bruges til fertilitetsbehandling.
Vægtregulering, rygestop kan også afhjælpes med akupunktur.

-Cupping-

Cupping

Cupping er med til at fjerne affaldsstoffer fra kroppen og lindre smerter. Specielt god til ryg, lænd, skulder og knæ.